گاهی در همان عالم کودکی با خود می گفتم مگر دجال و خرش چه می کنند که ما کور و کر می شویم و عقل ما از کار می افتد . من که حواسم را جمع می کنم تا زرق و برق آنها در من اثر نگذارد و غافل از امام زمان نشوم
دجال به شکل مردی است یک چشم و ترسناک
کمی که بزرگتر شدم شنیدم که دجال به شکل مردی است یک چشم و ترسناک که بدیها را خوب جلوه می نماید و مردم یا از ترس به دنبال او راه می افتند و یا فریب مکر او را می خورند و اسیرش می شوند.
پیامبران گذشته نیز پیروان خود را از او بر حذر داشته اند
امروز فهمیدم دجال مربوط به اسلام و مسلمانان نبوده و نیست بلکه پیامبران گذشته نیز پیروان خود را از خطر تهدید، مکر و حیله او بر حذر داشته اند وآخرین پیامبر نیز امت را از حضور و خطرات دجال ترسانده است.
آیا دجال برای هر امت و ملت و نسلی متفاوت است، شخص است یا روش است؛ فکر، فرهنگ و باور است یا ابزار، برای جامعه و انسان فرقی نمی کند . دجال به دنبال یک هدف است آن هم دور کردن انسان از انسانیتش، همان چیزی که او را مسجود ملائکه گرداند.
و حال که افکار، ابزار، اشخاص در جهان دست به دست هم داده اند و به نوعی با فریاد فرعونی أنا ربکم الاعلی مردم را از مسیر الهی غافل و منحرف می کنند و برده خود می سازند باید آنان را دجال نامید و ابزار و تکنولوژی های آنان را دجال واره خواند.
دجال که نماد و تمثلی از شیطان است ماهواره به پشت بام های مردم فرستاده ...
خداوند انسان را خلق نمود و به وسیله پیامبران در طول خلقت بشر بهتر زیستن و به مراتب عالیه رسیدن و از ملائکه برتر شدن را آموخت اما دجال که نماد و تمثلی از شیطان است در هر زمان با ابزاری و هم اکنون با ابزارهائی چون آنتن های جهان گیر به نام دیش که غیرواقع را لباس واقع می پوشانند، دجال واره را با عنوان ماهواره به پشت بام های مردم فرستاده تا افکار و ایده های شیطانی و حیوانی خود را با نام فرهنگ و تمدن و پیشرفت و … به خورد مردم بدهد که البته مع الاسف داده است. و هر وقت بخواهد شکل و ظاهرش را در پوشش ، رفتار و ادبیات برخی از انسانها به نمایش می گذارد وی خود را به قدری طبیعی جلوه می دهد که گویا بشری جدید خلق شده است.
مردم با پول و تلاش خود همه ابزارهای دجال را تهیه می کنند





تأسف بارتر آن که مردم با پول و تلاش خود همه ابزارهای دجال های عصر کنونی را تهیه می کنند و آنچه از آنها می بینند و می شنوند را واقعیت می پندارند و به هادیان و بیدارگران واقعی توجهی نمی کنند بلکه با ژست روشن فکری و اندیشه ورزی به مخالفت با آنان می پردازند
- چه بسیارند خانواده هایی که بنیان خود را با این دجال واره ها فرو ریخته اند
- چه بسیارند افرادی که لذت عبادت و با خدا بودن را از دست داده اند.
- کم نیستند آدم هائی که افتخارشان مردم آزاری و آسیب زدن به اجتماع شده است.
- ضد ارزش ها، سنت ها و فرهنگ های ویرانگر رواج یافته و حامیان زیادی هم به خود جلب کرده است.














- و …
چه خوب است مؤمنان توطئه دجالها را برملا سازند ...
- چه خوب است مومنان و علاقمندان به حقوق بشر و کرامت انسانی، این ابزارها، نقشه ها و دسیسه های دجالها را معرفی و سپس خنثی کنند، توطئه های آنها را برملا سازند و راستی ها و درستی ها را به تصویر بکشند و حقیقت جویان عالم را از سرچشمه های حقیقت الهی سیراب سازند
چه خوب است «دجال واره ها» به «ماهواره» تبدیل شوند ...
و در نهایت دجال واره ها به ماهواره تبدیل شوند و همانطور که ماه از خورشید نور می گیرد و ظلمت و تاریکی شب را می کاهد ماهواره نیز از علماء و دانشمندان مومن و خداترس استفاده کند و تاریکی های جهل علمی، اعتقادی، فرهنگی و … را به نور و روشنایی تبدیل نماید.

مقام معظم رهبری:
امروز سلطهگران در همه جای دنیا - هر جایی به تناسب - در فکر سلطه فرهنگیند؛ یک نمونهاش هم همین ماهواره است. این منطق درست نیست که ما بگوییم چون تا پنج سال دیگر فنآوری ماهواره پیشرفت خواهد کرد و بدون بشقاب هم مردم ممکن است تصاویر ماهواره را بگیرند، پس از حالا جلویش را باز کنیم! مثل این است که دشمن تا مرزهای ما پیش آمده، آن وقت بگوییم، ما که نمیتوانیم بیشتر از دو ساعت مقاومت کنیم، پس برویم! البته دشمن فنآوری را پیشرفته میکند. در مقابل، شما باید فکر کنید که با تطوّر و پیشرفت فنآوری ماهواره، چه کارهایی را میتوانید انجام دهید تا از نفوذ ماهواره جلوگیری کنید.
قانون ممنوعیت ماهواره - که مجلس شورای اسلامی، چند سال قبل از این، آن را تصویب کرد - یک قانون کاملاً درست و بجا بود. شما باید به موازات این کار، وسائل مصونسازی را فراهم کنید. جوانان را مصون کنید، ذهنها را مصون کنید، دلها را مصون کنید که اگر علیرغم شما، روزی دشمن توانست نفوذ کند، شما قبلاً مصونیت ایجاد کرده باشید.
امروز وظایف حوزه هاى علمیه با گذشته تفاوت هاى زیادى کرده است. حوزه علمیه فقط براى اقامه جماعت نیست. منبر رفتن به صورت سنتى هم اگر محتواى عالى و پُر مغزى نداشته باشد، کافى نیست. امروز شما ببینید وسایل تبلیغ در دنیا چقدر متنوع شده. این طرفِ دنیا یک نفر جوان پاى یک دستگاه کوچک می نشیند و افکار، تصورات، تخیلات، پیشنهادهاى فکرى و پیشنهادهاى عملى را از سوى هر کسى -بلکه هر ناکسى- از آن طرفِ دنیا دریافت مى کند. امروز اینترنت و ماهواره و وسایل ارتباطىِ بسیار متنوع وجود دارد و حرف، آسان به همه جاى دنیا مى رسد. میدان افکار مردم و مؤمنین، عرصه کارزار تفکرات گوناگون است. امروز ما در یک میدان جنگ و کارزار حقیقىِ فکرى قرار داریم. این کارزار فکرى به هیچوجه به زیان ما نیست، به سود ماست. اگر وارد این میدان بشویم و آنچه را که نیاز ماست -از مهمات تفکر اسلامى و انبارهاى معارف الهى و اسلامى- بیرون بکشیم و صرف کنیم، قطعاً بُرد با ماست، لیکن مسئله این است که ما باید این کار را بکنیم.
آخرین نظرات و فتاوای مقام معظم رهبری در خصوص آنتن های دجال واره! (ماهواره)